Arranquen les activitats aquàtiques i de gimnàstica de manteniment en els poliesportius i centres socials

Arranquen les activitats aquàtiques i de gimnàstica de manteniment en els poliesportius i centres socials

Torna la iniciativa organitzada per la Regidoria d’Esports, fruit del conveni de col·laboració renovat amb la Fundació Esport Il·licità.

El pròxim 23 de setembre es donarà el tret d’eixida per a les activitats aquàtiques i per al programa “Activa’t” de manteniment en les instal·lacions municipals, corresponents al període 2019/2020; una iniciativa de la Regidoria d’Esports i que compta amb el suport de la Fundació Esport Il·licità, fruit del conveni de col·laboració que totes dues institucions van renovar.

L’edil de l’àrea, Vicente Alberola, i el president de l’entitat, Pedro Bernabeu, han presentat aquest matí la programació, tant de natació i aquasalut en piscines municipals, com de la relativa a gimnàstica en poliesportius i centres socials del nucli urbà i pedanies.

Els i les interessades podran realitzar la seua inscripció a partir del dilluns 16 de setembre en les pàgines web del Consistori i de la Fundació. “Si algú té dificultat per a realitzar-la, se li atendrà en les instal·lacions esportives”, ha puntualitzat Alberola.

Tal com ha indicat el regidor, les activitats aquàtiques estan disponibles per a tots els públics “a partir de cinc anys”. Les activitats de manteniment, únicament per a adults.

Podràs consultar la programació de totes dues activitats en els següents enllaços:

Fullet Programació “Actíva’t” 2019/2020

Fullet activitats aquàtiques 2019/2020