Carla Antonelli apadrinarà la primera manifestació de l’Orgull LGTBI

Carla Antonelli apadrinarà la primera manifestació de l’Orgull LGTBI

L’actriu transsexual, activista pels drets del col·lectiu de lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, serà l’encarregada de llegir el manifest dissabte que ve a l’Hort de Baix

El regidor d’Igualtat, Mariano Valera, ha confirmat que l’actriu transsexual Carla Antonelli ha acceptat amadrinar la primera manifestació de l’Orgull LGTBI a Elx. D’aquesta manera, l’activista pels drets LGTBI posarà el fermall d’or a la manifestació del pròxim dissabte, 21 de setembre, amb la lectura del manifest que tindrà lloc en l’Hort de Baix a les 20.00.

Mariano Valera ha recordat que dissabte que ve Elx acollirà la seua primera manifestació de l’Orgull LGTBI sota el lema “Visibilitza la teua realitat”, una manifestació amb la qual es pretén visibilitzar la realitat d’aquest col·lectiu i retre homenatge a les persones majors que van iniciar la lluita per la igualtat real.

Un esdeveniment que estarà carregat de sorpreses i que està organitzat per l’Ajuntament en col·laboració amb l’associació “Entenem”.

“El dissabte recorrerem els carrers cèntrics de la nostra ciutat, omplint-les de color, animació i diversió”, ha explicat el regidor qui ha indicat que la manifestació començarà a les 19 hores en la Plaça de Baix i discorrerà per la Corredora, el Carrer Ample, el passeig dels Eres de Santa Llúcia, i Transpalau per a finalitzar a l’Hort de Baix, on se celebrarà una Gran Festa.