Carlos González: “Farem un gran esforç inversor per a millorar els serveis públics en les pedanies en els pròxims quatre anys”

Carlos González: “Farem un gran esforç inversor per a millorar els serveis públics en les pedanies en els pròxims quatre anys”

L’objectiu és millorar el manteniment de l’espai públic en les pedanies, així com de l’extensa xarxa de camins i carreteres que vertebren el nostre terme municipal

L’alcalde anuncia el nomenament d’un coordinador de pedanies i del Consell Municipal de Pedanies per a millorar la comunicació entre els pedanis i l’Equip de Govern i donar una solució més àgil a les seues demandes.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat pel regidor de Pedanies, Vicente Alberola, pel regidor d’Espai Públic, Héctor Díez, i pel regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, va mantindre  despús-ahir una reunió de treball amb els nous pedanis i pedànies d’Elx.

“Ha sigut la primera reunió conjunta i he de qualificar la trobada com a molt positiva. En aquesta reunió hem abordat principalment la metodologia de treball amb la qual durem a terme l’actuació municipal en les pedanies al llarg d’aquests quatre anys”, ha indicat l’alcalde.

Carlos González va traslladar als pedanis i a les pedànies que en aquest mandat es milloraran els serveis públics que l’Ajuntament presta a les pedanies. “Serà un mandat en el qual millorem el manteniment de l’espai públic en les pedanies, però també de l’extensa xarxa de camins i carreteres que vertebren el nostre terme municipal”.

En aquest sentit ha explicat que per a aconseguir aquests dos objectius “durem a terme un important esforç inversor en aquests quatre anys per a aconseguir aquests objectius. Després de restriccions en les inversions com a conseqüència de la falta de capacitat econòmica de l’Ajuntament, en aquests moments estem en disposició i tenim la voluntat política de realitzar un gran esforç inversor que contribuïsca a millorar l’atenció a les necessitats dels veïns i de les veïnes del Camp d’Elx”.

L’alcalde ha apuntat que per a aconseguir aquests objectius es posaran en marxa tres grans iniciatives. La primera d’aquestes és el nomenament d’una persona que actuarà com a coordinador/a de pedanies. “Serà una figura que, des de l’àmbit municipal, agilitarà i simplificarà les qüestions relatives amb el manteniment i amb les necessitats quotidianes de les partides”.

En segon lloc, l’alcalde ha anunciat la creació del “Consell Municipal de les Pedanies”, una eina que serà molt útil per a millorar la dinàmica entre els pedanis i l’Equip de Govern. En aquest òrgan estaran els 27 pedanis, els representants de les nou juntes de districte i representants del Govern Municipal.

“El tercer acord, el de major envergadura, és la posada en marxa un pla quadriennal d’inversions, en el qual es reflectisca l’esforç inversor que durem a terme en aquests anys”, ha explicat l’alcalde qui ha afegit que “ens hem compromés a dissenyar aquest pla abans que finalitze enguany”.

“L’objectiu final de totes aquestes mesures és impulsar i intensificar el treball municipal en aquesta part tan important del nostre terme municipal, en el qual viuen més de 42.000 habitants, que són les nostres pedanies. Unes pedanies que experimentaran importants millores en els serveis públics, en la millora d’equipaments col·lectius… en definitiva, en tot que allò que ajuda a millorar la qualitat de vida dels veïns i de les veïnes de pedanies”, ha conclòs l’alcalde.