Carlos González rep al president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

Carlos González rep al president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

Carlos González ha rebut, a l’Ajuntament il·licità, l’alcalde d’Elda i president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), Rubén Alfaro

Els dos regidors han mantingut una reunió en la qual han parlat dels assumptes acordats en els últims plens de l’FVMP i de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Tant González com Alfaro han emfatitzat la importància que té per a les localitats pertànyer a entitats autonòmiques i estatals com les esmentades, ja que unides poden aconseguir els seus objectius mitjançant comissions de treball, fent dels pobles i ciutats de la Comunitat i del país llocs més habitables i amb major qualitat de vida per als seus i les seues habitants.

L’aplicació de l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU, la millora del finançament dels governs locals o l’augment de les competències municipals són alguns dels reptes que totes dues organitzacions es plantegen.