Clausurat als Arenals el programa estiuenc de respir familiar que ha comptat amb 70 joves discapacitats

Clausurat als Arenals el programa estiuenc de respir familiar que ha comptat amb 70 joves discapacitats

L’alcaldessa en funcions  i regidora d’Educació, María José Martínez, destaca que és la novena edició d’un pla que permet els usuaris gaudir de les activitats d’oci i temps lliure en la platja i descansar les seues famílies

Un total de 70 joves han participat aquest estiu en el programa de respir familiar als Arenals del Sol, que ha sigut clausurat aquest matí per l’alcaldessa en funcions i regidora d’Educació, María José Martínez, amb una festa de disfresses, esmorzar i balls.

El programa, en la seua novena edició, ha sigut desenvolupat per DYA en col·laboració amb l’Ajuntament il·licità i ha consistit en banys a la platja, tallers, manualitats i jocs en l’arena, entre altres activitats, des de les nou del matí fins a les dos de la vesprada.

“Aquest és un programa per a persones amb discapacitat que tenim els dissabtes al matí durant tot l’any, però al juliol i agost el traslladem a la platja d’Arenals perquè no solament les famílies descansen i tinguen aquest respir sinó també perquè els xics i xiques que tenen aquest servei puguen gaudir de les nostres meravelloses platges i d’activitats d’oci i temps lliure”, ha assenyalat l’alcaldessa en funcions.