COMUNICAT AJUNTAMENT D’ELX

COMUNICAT AJUNTAMENT D’ELX

L’Ajuntament d’Elx ha decidit suspendre demà les CLASSES en els centres educatius del municipi així com les activitats a l’aire lliure com a conseqüència de l’alerta roja per pluges decretada per l’Agència Nacional de METEOROLOGIA.

L’alerta es manté per a demà dijous i en funció de l’evolució del temporal s’ampliarà al divendres.

Des dels servicis d’emergència es recomana a la població adoptar totes les mesures de cautela necessàries com evitar transitar per zones inundables o retirar vetladors i altres elements de la via publica que puguen veure’s afectats per la pluja i el vent.

A més, es tanquen els horts públics i es recomana no transitar en llocs amb arbrat.

A més, des del departament d’Emergències de l’Ajuntament d’Elx es va activar a les 20 hores de hui el protocol d’atenció a persones sense sostre. DYA i la Policia Local recorreran els carrers per a localitzar aquelles persones que no tenen llar per a oferir-los la possibilitat de pernoctar en un alberg.