Conclou el taller de respir familiar estival amb una gran festa

Conclou el taller de respir familiar estival amb una gran festa

En l’acte, el regidor d’Inclusió recorda que el respir familiar dels dissabtes comença el pròxim 21 de setembre

Amb el mes de setembre, el taller de respir familiar estival, que té lloc cada any a la platja adaptada dels Arenals, toca a la seua fi amb una gran festa, com ja és costum. Tant els usuaris com els seus afins, igual que el responsable de l’àrea d’Inclusió, Mariano Valera, i l’edil d’Educació, María José Martínez, van gaudir d’una jornada en la qual es va llorejar les i els usuaris i els i les monitores de DYA que els van acompanyar aquest estiu. En l’acte, Valera ha aprofitat per a recordar que el respir familiar dels dissabtes donarà començament el pròxim dia 21.