Denúncia a un saló de jocs per la presència d’un menor després d’assistència sanitària

Denúncia a un saló de jocs per la presència d’un menor després d’assistència sanitària
  • El jove va patir un defalliment similar a un atac epilèptic mentre jugava.
  • Agents de la Unitat d’Establiment i Activitats van denunciar l’establiment per la presència del menor de 16 anys en el seu interior.

El 16 de setembre, al voltant de les 16.30, la sala d’operacions (092) de la Policia Local va comissionar una UTE (Unitat Territorial) en ser-li notificada l’existència d’un menor a l’interior d’un saló de joc, quan aquest va patir un defalliment similar a un atac epilèptic.

Segons testimoniatge dels presents, el jove havia patit algun tipus de xoc nerviós mentre jugava a una màquina tipus B en companyia d’amics. Per aquests fets, els agents de la UEA van confeccionar una acta-denuncia per infracció a la Llei d’establiments públics 14/2010, en haver-li permés l’accés i la permanència en el local.

Atés en primera instància per una unitat SAMU, finalment va ser traslladat a l’Hospital Vinalopó i es va procedir a informar dels fets a la família del jove que es va fer càrrec de menor.