Detingut amb quasi mig miler de “bellotes” per UCAN i UTE

Detingut amb quasi mig miler de “bellotes” per UCAN i UTE
  • La UCAN de Policia Local detecta una maleta amb haixix va ocultar en envasos de suc durant el servei preventiu habitual en l’Estació d’Autobusos
  • Reduït el nombre de possibles transportistes de la maleta en la qual es transportava la substància estupefaent, gràcies a la resta de viatger es va localitzar de manera ràpida al detingut.

El dia 28 de setembre, sobre les 20.00, la UCAN (Unitat Canina) i una UTE (Unitat Territorial) de la Policia Local van dur a terme un dispositiu de control de tràfic d’estupefaents en l’Estació d’Autobusos, i hi van triar una de les línies procedents de Màlaga.

Durant la revisió del celler de càrrega un dels gossos detectors va marcar una de les maletes, que en ser inspeccionada va revelar la presència d’uns quatre quilos i mig d’haixix, en 449 “bellotes”, ocult dins d’envasos de suc. Per a localitzar el propietari de la maleta, va ser necessari demanar als viatgers que agafaren el seu equipatge, una única persona va quedar sense realitzar aquesta acció. Centrats en aquest individu, va oferir diverses versions, incompatibles entre si i desmentides de manera evident pel xofer i passatgers. Juntament amb altres evidències policials, va poder confirmar-se de manera àgil l’autor del presumpte delicte contra la salut pública gràcies al passatge.

El viatger va ser detingut i traslladat a dependències policials.