L’alcalde i el regidor d’Igualtat donen suport a l’acapte d’AFAE en el Dia Mundial de l’Alzhèimer

L’alcalde i el regidor d’Igualtat donen suport a l’acapte d’AFAE en el Dia Mundial de l’Alzhèimer

Carlos González i Mariano Valera visiten les taules instal·lades en la ciutat, col·laboren en la campanya i animen a participar en la recaptació de fons amb els quals seguir ajudant en la investigació d’aquesta greu malaltia

L’alcalde, Carlos González, i el regidor d’Igualtat, Mariano Valera, van participar el matí del passat divendres en les taules informatives i d’acapte que han instal·lat membres de l’Associació de Familiars de Persones amb Alzhèimer d’Elx (AFAE) en diferents punts de la ciutat amb motiu del dia mundial d’aquesta malaltia.

Com cada any, l’Associació ha col·locat una de les seues taules a les portes de l’Ajuntament en la qual l’alcalde i membres de la corporació, a més d’empleats municipals, han realitzat la seua contribució a la campanya.

L’alcalde i el regidor ha pogut conversar amb les voluntàries de l’associació i representants de diversos col·lectius que durant tot el matí han atés les 14 taules petitòries que l’entitat ha instal·lat en diverses places.

Tant González com Valera han intercanviat impressions amb els membres de l’associació, als qui han agraït el seu treball a favor de les persones afectades per aquesta malaltia i a qui han animat a continuar en la important labor solidària.

Les ajudes aniran destinades íntegrament al manteniment dels programes i serveis gratuïts per als pacients i familiars.

Per part seua, AFAE ha valorat la rellevant labor que desenvolupa l’equip humà d’aquesta entitat, dirigida per la seua presidenta María Isabel Moreno, a través d’una sèrie d’activitats de divulgació, prevenció i informació dutes a terme durant tot l’any.

Les Reines i Dames de les festes d’Elx també han estat presents, així com les seues companyes de les comissions de festes que han visitat les taules disposades per AFAE.