El director general de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat visita l’Ajuntament

El director general de l’Agència Valenciana d’Igualtat en la Diversitat visita l’Ajuntament

L’ha rebut el regidor d’Igualtat, Mariano Valera, qui ha destacat la important labor que realitza la fundació Secretariat Gitano amb aquest col·lectiu

En la trobada s’han abordat temes com la preparació i organització dels actes del Dia del Poble Gitano a les accions de diagnòstic sobre la seua situació educativa.

El director general d’Igualtat en la Diversitat, José de Lamo, ha visitat l’Ajuntament d’Elx, on ha abordat temes a favor de la comunitat gitana amb el regidor d’Igualtat, Mariano Valera, qui ha destacat la important labor que realitza la fundació Secretariat Gitano amb aquest col·lectiu.

De Lamo s’ha interessat per la situació d’aquesta comunitat i ha felicitat el treball desenvolupat per la regidoria d’Igualtat per a millorar les condicions de vida d’aquestes persones.

Així mateix, el director ha explicat els dos blocs principals d’actuació. Des de la preparació i organització dels actes del dia del poble gitano a les accions de diagnòstic sobre la seua situació educativa. També ha considerat imprescindible continuar treballant per la igualtat i diversitat del col·lectiu LGTBI. Per això, de Lamo, ha qualificat de manera positiva la primera manifestació de l’Orgull LGTBI, que va reunir un miler de persones i que va tindre tanta repercussió mediàtica. En aquesta línia, ha animat el grup municipal a continuar treballant de manera conjunta de cara a tota la legislatura.

Per part seua, Valera ha agraït la presència de José de Lamo a l’Ajuntament i l’ha convidat a continuar treballant a favor d’aquesta comunitat.

Durant la trobada també s’ha destacat la labor de l’oficina de Pangea, dedicada a l’assessorament de migrants en la tramitació dels seus documents oficials, amb la qual es pretén posar en valor els serveis socials municipals per a aquestes persones.