El PIT és reconegut en els Premis de Mobilitat Sostenible de la Generalitat Valenciana

El PIT és reconegut en els Premis de Mobilitat Sostenible de la Generalitat Valenciana
  • Les variades activitats que duu a terme l’Escola d’Educació Viària “Pedro Tenza” han merescut el primer premi en la categoria d’ENTITATS.
  • El guardó va ser entregat dijous passat, 19, a València, per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

El Parc Infantil de Trànsit d’Elx va ser reconegut amb el primer premi en els Premis de Mobilitat Sostenible 2019. D’aquesta manera es valora l’àmplia varietat d’activitats en el foment de l’ús de mitjans de transport i bons hàbits a través de l’Escola d’Educació Viària “Pedro Tenza”.

El jurat, reunit el passat 6 de setembre, va decidir declarar aquest primer premi compartit amb El Corte Inglés, que va veure també destacada d’aquesta manera la seua labor en favor de l’ús de la bicicleta en l’àmbit nacional.

Fins a 54 propostes van ser presentades en les sis categories d’aquesta edició emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible sota el lema “La ciutat, sense el meu cotxe!”, amb l’objectiu de millorar la salut pública i la qualitat de vida, i promoure la mobilitat neta i el transport públic sostenible. Durant el lliurament de premis, Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat va animar “a deixar de costat les notícies falses sobre la contaminació i abordar aquest problema com una prioritat en les polítiques públiques”.

A València es van desplaçar els regidors de les àrees de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, i de Desenvolupament Sostenible, Mobilitat, Trànsit i Medi Ambient, Esther Díez, juntament amb el coordinador del PIT, Julio Fernández, i el comissari principal cap d’aquesta Policia Local, César Zaragoza.