El pregó i la imposició de bandes obrin dissabte que ve les festes de l’Altet

El pregó i la imposició de bandes obrin dissabte que ve les festes de l’Altet

La regidora de Festes, Mariola Galiana, que serà la pregonera, i el president de la Comissió, Jaime Galea, presenten un ampli programa d’actes que inclou des de Moros i Cristians fins al dia de les paelles, en el qual participaran 3.000 persones

L’edil de Festes, Mariola Galiana, i el president de la Comissió de l’Altet, Jaime Galea, presenten el programa de les celebracions en honor al patró de la pedania il·licitana: Sant Francesc d’Assís. Des de la Regidoria es comprometen a “millorar, visualitzar i posar en valor les festes de l’Altet i de tot el municipi”, ha manifestat Galiana. Enguany, ha dit la responsable de Festa, es milloraran i potenciaran diversos aspectes, com dotar als carrers de major colorit. En les de 2019 de l’Altet, Galiana ha sigut triada com la pregonera oficial.

“Estic molt orgullosa i il·lusionada per això. Voldria donar les gràcies a tot el veïnat de l’Altet i a la Comissió de Festes, per permetre’m i donar-me el privilegi de ser pregonera”, ha agraït l’edil i designada pregonera. Galea, per part seua, ha indicant que el dissabte 21 comencen les celebracions amb el pregó i la imposició de bandes, en la qual es reconeixerà la labor de les reines i dames. Les festes finalitzaran el 6 d’octubre.

Gale ha continuat: “El diumenge 29 és un dia molt especial per a nosaltres perquè és el de les paelles, en la qual congreguem a unes 3.000 persones”. Durant la trucada sardinada del dimecres 2 d’octubre es repartiran uns 200 quilos entre els visitants. El dijous 3 serà la xaranga i el divendres 4 es realitzarà una missa en honor a Sant Francesc d’Assís. El dissabte 5 es realitzarà la desfilada en la qual eixiran Moros i Cristians. El diumenge 6 conclouran amb la processó i el castell de focs artificials.

La regidora ha finalitzat la roda de premsa destacant l’ambient familiar de les celebracions, convidant a la resta del terme municipal a participar.