El XI Cross Popular Pins i Mar congrega al voltant de 600 atletes a la Marina

El XI Cross Popular Pins i Mar congrega al voltant de 600 atletes a la Marina

La prova se celebrarà el diumenge 15 de setembre en la pedania il·licitana 

L’XI Cross Popular Pins i Mar del Club Esportiu Cultural La Marina, amb suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Elx, torna en la seua onzena edició el diumenge 15 de setembre a les 09.30 hores.

L’esdeveniment, presentat aquest matí per l’edil d’Esports, Vicente Alberola, el president de l’entitat organitzadora, Antonio Gonzálvez, i el vicepresident d’aquesta, Jaime Amorós, comptarà amb un recorregut de 8.650 metres apte per a tota mena d’edats i corredors.

En total, al voltant de 600 corredors masculins i femenins, entre els quals s’inclouen 150 de categoria infantil unisex, participaran en un traçat pintoresc que combina asfalt, camins de terra i arena.

 

>> MÉS INFORMACIÓ