Elx es coordina amb Santa Pola i Crevillent per a acabar amb els mosquits

Elx es coordina amb Santa Pola i Crevillent per a acabar amb els mosquits

Mariola Galiana, regidora de Sanitat, espera que altres municipis centrats en recuperar-se de la DANA puguen sumar-se la setmana pròxima

La lluita contra els mosquits continua en el terme il·licità. Aquesta no s’ha detingut sinó que s’ha intensificat des de les precipitacions d’agost i després de les pluges torrencials esdevingudes durant la segona setmana de setembre per la depressió atmosfèrica en nivells alts (DANA) que ha afectat, especialment, el sud de la província d’Alacant.

A l’ús dels plaguicides per part de l’empresa adjudicatària CTL, tant en el nucli urbà com en les pedanies i partides rurals així com en espais humits, Mariola Galiana, edil de Sanitat de l’Ajuntament d’Elx, continua coordinant una acció conjunta i recaptant els suports necessaris dels seus homòlegs dels municipis més pròxims a Elx, per a acabar amb la proliferació de mosquits resultant de l’aigua estancada de la gota freda i les altes temperatures.

Galiana, que treballa conjuntament amb la responsable de l’àrea de Sanitat de Santa Pola, Gela Roche, l’edil de Gran Alacant, Óscar Valenzuela, i la regidora de Sanitat de Crevillent, Gema Candelaria, ha assegurat que des de principis de la present setmana les tres localitats estan unides contra aquests molestos invertebrats. I que la setmana que ve se sumaran més poblacions que ara mateix estan centrades en recuperar-se de la catàstrofe provocada pel pas de la DANA.

“L’Equip de Govern”, ha dit la regidora, “continua amb la seua labor de restabliment de la normalitat després de les pluges”. Així mateix, Mariola ha demanat a la ciutadania “comprensió i tranquil·litat”, ja que breument “se solucionaran els inconvenients causats per la DANA”.