Elx participarà en un fòrum de ciutats atractives per a invertir

Elx participarà en un fòrum de ciutats atractives per a invertir

Es tracta de la segona edició del fòrum Invest In Cities, que reunirà un miler d’inversors de 25 països

La regidora d’Urbanisme i Territori, Ana Arabid, i el gerent de l’empresa pública PIMESA, Antonio Martínez, en representació d’Elx, han acudit a la posada de llarg de l’esdeveniment que se celebrarà el pròxim 12 de desembre, a Madrid, i que reunirà un miler d’inversors de 25 països. Es tracta de la segona edició del fòrum Invest In Cities, organitzat per la Confederació Espanyola de la Petita i Mitjana Empresa (CEPIME) i el Grup PGS.

En aquesta primera presa de contacte, alcaldes i regidors de la vintena de localitats espanyoles seleccionades per a participar en aquest cim, que persegueix el desenvolupament de les ciutats i la posada en valor del seu potencial estratègic com a municipis atractius per a la inversió nacional i estrangera, han pogut departir sobre el desenvolupament de nous projectes, l’enfortiment del teixit empresarial, el desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació.

En aquesta línia, Arabid ha manifestat el dinamisme de la capital del Baix Vinalopó en estar emplaçada, estratègicament, “en el centre de l’Arc Mediterrani Espanyol”, amb fàcil accés a mercats i clients, i “amb una base corporativa caracteritzada per la seua creativitat i innovació”. Martínez, per part seua, ha concretat que s’aprofitarà l’Invest In Cities per a captar empreses i donar inici a la comercialització d’espais en els dos primers edificis i en les parcel·les d’Elx Campus Tecnològic, una de les apostes més ambicioses de la present legislatura.