Estimulació cognitiva, tallers d’informàtica i interpretació teatral són les activitats programes per al mes del major

Estimulació cognitiva, tallers d’informàtica i interpretació teatral són les activitats programes per al mes del major

La regidora de Política de Majors, Puri Vives, ha presentat la programació carregada d’activitats per a commemorar el dia Internacional de les Persones Majors

La responsable de l’àrea, ha presentat totes les activitats figurades en la programació del mes del major per a commemorar el dia Internacional de les Persones Majors, l’1 d’octubre.

Entre les activitats que es realitzaran destaquen cursos d’informàtica, obres de teatre, actuacions, entre altres.

Enguany, a diferència d’edicions passades, hi haurà dos tipus de tallers. Un, conegut com a “Llibre de la vida”, amb la finalitat d’entrenar els processos cognitius de les persones majors a través de records, que comptarà amb psicòlegs especialitzats. A aquest taller se suma el d’interpretació, amb l’objectiu de desenvolupar la creativitat i millorar les seues capacitats afectives i socials.

Vives ha destacat que aquestes dues noves activitats, estimulació cognitiva i expressió teatral, són essencials per a promoure un envelliment actiu i millorar la qualitat de vida de les persones majors de la nostra ciutat.

L’acceptació ha sigut tal que per a algunes localitats s’ha completat el nombre de places dels vehicles disponibles. En el cas de l’excursió turística a Alcalà de Xúquer s’ha completat l’aforament. Per això s’ha sol·licitat un altre autobús per al dia 18 amb aquesta mateixa destinació. Segons ha apuntat l’edil els i les interessades han d’assistir al Centre Especialitzat d’Atenció als Majors (CEAM) per a la seua inscripció. Així mateix, s’ha sol·licitat un altre vehicle amb trajecte al Castell de Guadalest i Benidorm el pròxim 25 d’octubre per a donar a conéixer els llocs més emblemàtics d’aquestes ciutats.

Pots consultar totes les activitats programades aquí