Felip Sànchez es reuneix amb la junta directiva de VAME per a donar suport a el negoci exportador dels vivers

Felip Sànchez es reuneix amb la junta directiva de VAME per a donar suport a el negoci exportador dels vivers

El regidor de Desenvolupament Rural, Felip Sànchez, ha mantingut una reunió amb la junta directiva de l’Associació de Vivers de la província d’Alacant (VAME), associació que compta amb més d’una vintena d’empreses il·licitanes entre els seus associats. També hi ha asistit la directora general d’IFA, Esther Guilabert. El regidor Felip Sànchez ha manifestat que “els vivers són un dels nostres sectors més exportador i és, a més, generador d’un nombre important d’ocupacions en el nostre municipi” per això ha remarcat “la necessitat de donar-los el suport que necessiten des de l’Ajuntament i davant altres administracions per a facilitar la seua activitat”. Així mateix, Sànchez ha mostrat la seua disposició a la realització d’un conveni de col·laboració entre VAME i la Regidoria de Desenvolupament Rural.

El president de VAME, Francisco Agulló, ha plantejat al regidor els plans que hi ha de desenvolupament de l’activitat planterista a Elx, i les necessitats d’un sector empresarial que és clau al camp d’Elx. Per part seua, Esther Guilabert ha posat de manifest la importància que té que els vivers participen en les fires sectorials com la de Viveralia, que se celebra en IFA, i que permeten millorar i ampliar la comercialització dels seus productes.