Impuls a la natació adaptada i a la iniciació esportiva en centres d’educació especial

Impuls a la natació adaptada i a la iniciació esportiva en centres d’educació especial

L’Ajuntament destinarà 13.000 euros, materials i instal·lacions per a la consecució de tots dos programes; l’Obra Social La Caixa, 8.000

La Fundació de l’Esport Il·licità va signar divendres passat un conveni de col·laboració pel qual l’Obra Social La Caixa es compromet a finançar dos programes d’esports adaptats. Concretament, 3.000 euros es destinaran a natació; 5.000, a la iniciació de l’activitat física en centres de primària d’educació especial.

El regidor d’Esports, Vicente Alberola, ha assistit a la rúbrica entre el president de la Fundació, Pedro Bernabeu, i els responsables de l’Obra Social en el nostre municipi. Així mateix, Alberola recorda que aquest mateix matí s’ha aprovat, per la Junta de Govern Local, la participació de l’Ajuntament mitjançant conveni, amb una quantitat de 13.000 euros, materials i instal·lacions que permetran la consecució de tots dos programes.