La regidora de Cultura clausura la XXIV edició de la Mostra de Teatre Dama d’Elx

La regidora de Cultura clausura la XXIV edició de la Mostra de Teatre Dama d’Elx

Marga Antón destaca la gran assistència de públic al Gran Teatre i les variades proposta que s’han posat sobre l’escenari

“Durant aquestes dues setmanes he tingut l’oportunitat de veure-us i conéixer-vos a tots i degustar amb gran felicitat aquesta collita teatral de la tardor de 2019, que ha arribat plena de molts i rics sabors”, ha expressat la regidora de Cultura, Marga Antón, durant l’acte de clausura de la XXIV edició de la Mostra de Teatre Dama d’Elx que va tindre lloc dissabte al Gran Teatre.

La regidora ha destacat la gran participació de públic i ha manifestat que “hem pogut gaudir de propostes molt variades, des d’adaptacions de clàssics, creacions col·lectives, textos d’autors locals, propostes més populars i propostes contemporànies més arriscades” per part de la dotzena de companyies que han participat en l’edició recentment acabada, que s’ha celebrat entre els dies 17 i 28 d’aquest mes.

“Aquest estupend mostrari d’obres col·lectives ens ha permés comprovar el vostre amor a aquest art bell i efímer i percebre l’extraordinària energia col·lectiva que despreneu, el vostre compromís per a treballar en equip, la vostra voluntat de contar històries i transmetre emocions i la vostra capacitat per a fer plorar i riure”, ha assenyalat la responsable de l’àrea de Cultura en un acte que també ha comptat amb lliurament de distincions a les diferents companyies.

Marga Antón també ha subratllat el compromís municipal per a continuar donant suport a aquesta mostra, i ha agraït al programa Alternactiu i a la Plataforma de Teatre Amateur d’Elx el seu compromís amb l’organització d’aquesta.