La regidora d’Educació avança dades d’escolarització en els nivells d’infantil i del període extraordinari de primària

La regidora d’Educació avança dades d’escolarització en els nivells d’infantil i del període extraordinari de primària

El dijous dia 5 se celebrarà la comissió de secundària i batxillerat

El treball que realitza la Regidoria d’Educació és intens, especialment al setembre amb la finalització de les campanyes d’escolarització -en els nivells d’infantil, primària, secundària i batxillerat- i l’inici del nou any acadèmic. Així ho ha expressat la responsable de l’Àrea d’Educació, María José Martínez, que ha oferit les dades d’escolarització en infantil i del període extraordinari de primària que ara mateix posseeix la Regidoria abans de l’inici del curs 2019/2020, assegurant que totes les instal·lacions estan llestes per a acollir l’alumnat.

En aquest sentit, 517 xiquets han obtingut plaça en les cinc escoles infantils municipals per al 2019/2020; i 263 xiquets en les de Conselleria, que són tres a la nostra ciutat. “Des de l’Equip de Govern es continua apostant per les escoles infantils”, ha expressat Martínez, que ha afirmat “es continuaran reforçant en la mesura de les nostres possibilitats”, atés que existeixen més peticions que places.

Per contra, les 238 sol·licituds rebudes en el període estival de places de primària fruit de situacions sobrevingudes, majoritàriament famílies procedents d’altres localitats o municipis que venen a residir a Elx o canvien de domicili dins del mateix terme, s’han atés de manera òptima, ja que la majoria de peticions han obtingut plaça en la zona escolar i centre de la seua elecció, “la qual cosa és una gran notícia”, ha dit l’edil, que ha aprofitat per a agrair als equips directius dels col·legis el seu esforç.

Martínez ha recordat que demà dijous dia 5 se celebrarà la comissió de secundària i batxillerat, i que a partir de la setmana que ve la Regidoria podrà oferir dades sobre aquest tema.