La Regidoria de Sanitat emprén una gran campanya de fumigació en tot el terme municipal després de les últimes pluges estivals

La Regidoria de Sanitat emprén una gran campanya de fumigació en tot el terme municipal després de les últimes pluges estivals

Les àrees pròximes al Fondo i la pedania dels Arenals, les zones on s’està fumigant amb major insistència

Les precipitacions de les últimes setmanes han propiciat l’aparició de mosquits en el municipi il·licità. La responsable de la Regidoria de Sanitat i Salut Pública, Mariola Galiana, ha informat que, després d’aquestes, s’està efectuant una gran campanya de fumigació per tot el terme, amb especial èmfasi en àrees pròximes al Fondo i en la pedania dels Arenals.

Galiana ha recordat que les pluges registrades el mes d’agost passat van ser “les més abundants dels últims seixanta anys”. Això, unit a les altes temperatures de les jornades posteriors, van motivar l’aparició dels mosquits, ha dit l’edil, que, ha reiterat, “s’està realitzant un esforç titànic per a controlar-los“.