L’Ajuntament coordina l’enviament de l’ajuda ciutadana a les localitats de la Vega Baixa afectades per la gota freda

L’Ajuntament coordina l’enviament de l’ajuda ciutadana a les localitats de la Vega Baixa afectades per la gota freda

L’Ajuntament d’Elx continua col·laborant en les labors de neteja de les localitats de la Vega Baixa i ja està coordinant l’enviament d’ajuda a aquests municipis en col·laboració amb DYA i la Plataforma Il·licitana de Famílies per l’Educació.

De fet, ahir DYA ha començat a realitzar els primers viatges amb roba, aliments i material recollit a la Foia a diversos municipis de la Vega Baixa.

La regidora d’Educació, María José Martínez, i el regidor de Drets Socials, Mariano Valera, en col·laboració amb la Plataforma Il·licitana de Famílies per l’Educació i DYA han anunciat que tota l’ajuda ciutadana que s’està rebent en els col·legis es traslladarà a la base de DYA. Allí es durà a terme la classificació de tot el material donat pels il·licitans i les il·licitanes i es durà a terme el repartiment a la Vega Baixa.

Tal com ha confirmat Valera, l’empresa de transport il·licitana M. Soler, s’ha oferit a col·laborar en el repartiment del material.

Al marge d’això, el regidor d’Emergències, Ramón Abad, ha indicat que la llanxa de la unitat marítima s’ha traslladat a Daya Vieja i un oficial de comandament de la Policia Local està coordinant tot el dispositiu muntat allí.

A més, des de l’empresa municipal Aigües d’Elx s’han enviat a la Vega Baixa dos camions de clavegueram, així com furgonetes i roba de treball.