L’Ajuntament d’Elx recolza les AMPA del Tamarit i Verge de la Llum en la seua petició perquè no es modifiquen els horaris

L’Ajuntament d’Elx recolza les AMPA del Tamarit i Verge de la Llum en la seua petició perquè no es modifiquen els horaris

L’Ajuntament d’Elx vol expressar el seu total suport a les AMPA dels centres d’educació especial d’Elx, Tamarit i Verge de la Llum, en la seua disconformitat per “la desestimació de l’horari dut a terme durant els cursos anteriors en aquests centres i autoritzats per la Direcció Territorial”.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, s’ha posat en contacte amb el director territorial d’Educació per a sol·licitar-li que atenga les peticions dels pares i mares que consideren fonamental per a l’educació dels seus fills i filles que es mantinguen els horaris dels últims anys.

“Considere que la Conselleria ha d’escoltar una petició dels pares i mares que és raonable i possible. Una mesura que permet conciliar l’activitat acadèmica amb les activitats i necessitats que els alumnes tenen fora de l’horari escolar”, ha assenyalat González.

En aquesta mateixa línia, la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Elx, María José Martínez, ha indicat que “comptar amb un horari especial és un avanç molt important a l’hora de gestionar els centres i de dotar-los de certa autonomia. Això possibilita que cada centre tinga un marge de maniobra per a poder organitzar i treballar sobre la base de les necessitats de l’alumnat, sociofamiliars i estructurals de l’entorn de cada centre. És una postura totalment comprensible”.