L’Ajuntament inverteix més de 65.000 euros en jocs biosaludables i en la renovació del paviment de zones infantils

L’Ajuntament inverteix més de 65.000 euros en jocs biosaludables i en la renovació del paviment de zones infantils

L’objectiu, segons l’edil, Héctor Díez, és “invertir en la qualitat de vida de la ciutadania

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Modernització de l’Espai Públic, ha invertit 68.500 euros en la creació de deu noves zones de jocs biosaludables i en la renovació de 650 m² del paviment de les àrees infantils.

Tal com ha explicat l’edil, Héctor Díez, els espais biosaludables són “molt demandats, especialment pels nostres majors”, especificant que aquests 1.800 m² de nova creació, amb un cost de 35.000 euros, s’han instal·lat durant l’agost passat en diferents punts del nucli urbà, completant així la infraestructura sobre aquest tema amb la qual ja compte Elx. “Això permetrà els il·licitans i les il·licitanes completar el seu exercici físic”, ha dit Díez, que, ha especificat, cadascuna de les noves zones posseeix “cinc màquines diferents per a diferents parts del cos”.

Així mateix, el regidor de Modernització ha informat de la renovació del paviment de seguretat, per 33.500 euros, en cinc àrees de jocs infantils d’Elx i Torrellano. Concretament, s’han retirat les llosetes de cautxú per un tapís continu del mateix material, per a així evitar ensopegades i guanyar en higiene, atés que amb la calor les llosetes encongien i les juntes acumulaven residus.

L’objectiu d’aquestes actuacions persegueix, ha expressat Díez, “la millora de l’espai públic i invertir en la qualitat de vida de la ciutadania”.