L’alcalde d’Elx exigeix a Educació garanties de seguretat en l’institut de Torrellano i màxima urgència en la nova adjudicació de les obres

L’alcalde d’Elx exigeix a Educació garanties de seguretat en l’institut de Torrellano i màxima urgència en la nova adjudicació de les obres

Carlos González confia que els alumnes puguen començar el curs el pròxim dilluns malgrat els problemes sorgits per la fallida de l’empresa que estava arreglant la façana

L’alcalde d’Elx, Carlos González, exigeix a la Conselleria d’Educació seguretat en l’institut de Torrellano perquè els alumnes puguen començar el curs dilluns que ve i màxima urgència en la nova adjudicació de la reparació de les obres de la façana, que han quedat paralitzades per la fallida de l’empresa que les estava executant.

González, juntament amb la regidora d’Educació, María José Martínez, van participar la setmana passada en una reunió amb responsables de la Conselleria, tècnics, professorat i pares d’alumnes en la qual es va abordar la situació generada després del problema amb l’empresa i la necessitat de donar totes les garanties de seguretat amb la finalitat que els 800 alumnes que estudien en el centre puguen començar les seues classes sense problema dilluns que ve, com indica el calendari escolar.

Carlos González demana a la Conselleria que reduïsca al màxim els terminis administratius necessaris per a adjudicar de nou la concessió de l’obra per a acabar al més prompte possible amb aquesta situació. L’Ajuntament il·licità està molt pendent del desenvolupament dels treballs que s’estan realitzant en l’actualitat i que consisteixen, bàsicament, en la instal·lació de tanques protectores en les zones on està instal·lat la bastimentada i el muntatge de diverses bocanes per a facilitar l’accés a les instal·lacions.