L’alcalde proposa a Aparcisa arribar a un acord com més prompte millor per a rescindir el contracte del Mercat Central

L’alcalde proposa a Aparcisa arribar a un acord com més prompte millor per a rescindir el contracte del Mercat Central

Carlos González planteja crear una comissió mixta que identifique i avalue els costos que ha tingut l’empresa per a rescabalar-la

El responsable de l’Equip de Govern planteja el tancament de l’entorn del mercat per a normalitzar la situació i anuncia una reunió amb els placers.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, ha proposat al gerent d’Aparcisa, Álvaro Gordillo, arribar com més prompte millor a un acord que permeta la rescissió del contracte de construcció del nou Mercat Central.

González i Gordillo han mantingut aquest matí una reunió en l’Alcaldia durant la qual l’alcalde ha proposat formar una comissió mixta amb tècnics de l’Ajuntament i de l’empresa per a identificar i avaluar els costos que Aparcisa ha tingut al llarg d’aquests anys amb la finalitat de rescabalar el treball realitzat, proposta a la qual s’espera contestació per part de la concessionària.

L’alcalde també ha proposat en tancament de l’entorn del Mercat Central amb la finalitat de normalitzar l’activitat diària en la zona tapant les excavacions amb geotextil i arena, com es va fer al carrer Ànimes.

La voluntat de l’Equip de Govern, ha expressat González, “és trobar com més prompte millor la millor solució per a l’interés general de la ciutat i eixir definitivament de l’enutjosa situació que s’ha generat amb aquest contracte”.

Així mateix, Carlos González anuncia que en els pròxims dies es reunirà amb els placers del Mercat Provisional per a escoltar les seues peticions i garantir-los que l’activitat en aquestes instal·lacions es desenvolupe sense problema mentre s’arbitren solucions de futur tant per a ells com per a l’edifici del Mercat Central.