L’alcalde reafirma el compromís del govern local amb la indústria sabatera en MICAM

L’alcalde reafirma el compromís del govern local amb la indústria sabatera en MICAM

González assegura que es treballa en el futur de l’activitat econòmica il·licitana per excel·lència amb l’ampliació del Parc Industrial, el Centre Internacional de Disseny i Moda del Calçat, i el Centre de Referència Nacional en l’IES Sixto Marco

Milà, una de les grans capitals internacionals de la moda, acull del 15 al 18 de setembre, en el recinte Milà-Roh, la fira MICAM, la cita més destacada del calçat i la marroquineria en cuir, i en la qual es mostren les col·leccions que seran tendència la pròxima temporada. La Federació d’Indústries del Calçat Espanyol (FICE) compta amb 187 expositors, dels quals el 52% pertanyen a empreses de la Comunitat i, del total nacional, prop d’un 40% són d’origen il·licità.

Per això, l’alcalde, Carlos González, i el responsable de l’àrea de Promoció Econòmica, Carles Molina, han volgut acompanyar els fabricants locals en aquesta nova edició de la prestigiosa fira. El regidor s’ha referit al sector del calçat com un pilar fonamental “d’ocupació i riquesa” del municipi, i ha confirmat el compromís del govern local envers la indústria treballant en projectes que asseguren el seu futur: “Continuar avançant en l’ampliació del Parc Industrial, posar en marxa amb la Generalitat el Centre Internacional de Disseny i Moda del Calçat en l’antic edifici de Correus, i comptar amb el Centre de Referència Nacional del Calçat en l’IES Sixto Marco”.

González, després d’interessar-se pels productes que ofereixen els estands de les firmes d’Elx, ha manifestat que, malgrat el context de dificultats que viuen els mercats mundials, el calçat “està vivint o moment positiu” gràcies a la seua contínua obertura a l’exterior, per la qual cosa la visita li ha deixat “bones sensacions”.