L’Equip de Govern ha tramitat més de la meitat del pressupost d’inversions

L’Equip de Govern ha tramitat més de la meitat del pressupost d’inversions

El portaveu de la Junta de Govern Local, Héctor Díez, ha aclarit hui algunes qüestions referents a l’execució de les inversions de l’actual pressupost 2019

“El grau d’execució de les inversions s’està utilitzant per l’oposició per a embolicar la ciutadania i volen fer entendre que l’Ajuntament està paralitzat. No obstant això, atenent dades objectives la realitat és que en aquests moments el grau d’execució de les inversions de l’actual pressupost és de l’11,01% i al mateix temps estan en tràmit de licitació un percentatge del 40%”, ha explicat Díez qui ha afegit que “d’altra banda, cal recordar que les inversions financerament sostenibles, dotades de 18 milions, que pràcticament és el 50% de les inversions que contempla aquest pressupost de 2019 que hem aprovat fa uns dies, comporten el criteri que els plecs d’aquestes inversions han d’estar aprovats en Junta de Govern abans del 31 de desembre, però no executats.

El regidor ha reiterat que l’Equip de Govern està decidit a aconseguir aprovar les inversions financerament sostenibles abans del 31 de desembre, encara que s’executen en el que resta d’any o en 2020.

“Ja hi ha obres d’inversions financerament sostenibles que han sigut adjudicades i ja estan en execució. Mentre tinguem la resta dels plecs aprovats en Junta de Govern, aquestes inversions passaran al següent any i es continuaran executant”.