Muevetelx. V Setmana Europea de l’Esport.

Muevetelx. V Setmana Europea de l’Esport.

El pròxim 28 de setembre en el Passeig de l’Estació d’Elx se celebrarà l’esdeveniment de commemoració de la V Setmana Europea de l’Esport.

Des de les 9.00 fins a les 14.00 hores, el Gimnàs Fit 21, Unió Excursionista Elx, el Club Patins Elx i Tupperware, han preparat una sèrie d’activitats entre les quals es troben: ioga, bodycombat, zumba, strong, exhibició de patinatge i una ruta circular a peu.

Hi haurà aigua i fruita per a tots els assistents.

A la vesprada, de 17.30 a 19.30 en la Plaça de la Torre del Gall de la Foia, el club ACSr la Foia, organitzarà diverses activitats esportives: torneig 3×3 de bàsquet, torneig floorball, circuit d’habilitats, slackline, circuit de patins, etc.

Les activitats no requereixen inscripció.

Cartell informatiu.