Nous passos cap a la construcció d’un nou centre de salut en Altabix i la creació d’habitatge social en Sant Antoni

Nous passos cap a la construcció d’un nou centre de salut en Altabix  i la creació d’habitatge social  en Sant Antoni

El portaveu de la Junta de Govern Local, Héctor Díez, i la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, han anunciat que hui s’han fet nous passos en dos compromisos adquirits per l’actual Equip de Govern: la promoció d’habitatge social amb la renovació urbana de Sant Antoni i la millora de la qualitat assistencial amb la construcció d’un nou centre de salut per a Altabix.

En aquest sentit, la regidora d’Urbanisme, Ana Arabid ha indicat que “s’ha aprovat favorablement l’avaluació territorial i ambiental estratègica”. Segons Arabid, “això és un tràmit necessari per al canvi d’ús de la parcel·la que passa de dotacional educatiu a sanitari. A partir d’ací el següent pas és sotmetre a informació pública aquest canvi d’ús després de passar pel Ple. Passat el termini d’exposició de 45 dies, arribarà l’aprovació definitiva i aconseguirem el canvi d’ús del solar en el qual es construirà el nou Centre de Salut d’Altabix.

Respecte a l’àrea de Renovació Urbana de Sant Antoni, Arabid ha dit que s’ha aprovat la llista provisional amb les sol·licituds amb dret a triar habitatge en el bloc 2. “Es tracta d’un edifici que ja està acabat. El termini de presentació de sol·licituds va finalitzar el 7 d’agost, tot i que encara s’estan rebent noves peticions. El llistat provisional es publicarà en la web municipal i en la de Pimesa i el termini d’al·legacions serà de deu dies”, ha indicat la regidora qui ha recordat que l’edifici consta de 120 habitatges i fins ara s’han rebut 114 sol·licituds.
A més, s’ha aprovat sol·licitar a la Direcció General d’Habitatge l’ampliació del termini per a l’execució de l’ARU de Sant Antoni amb la finalitat de finalitzar les obres del tercer edifici, que ja estan en marxa, amb un termini d’execució de 18 mesos.