Quatre empreses es presenten al concurs per al nou servei de neteja d’Elx

Quatre empreses es presenten al concurs per al nou servei de neteja d’Elx

Un total de quatre empreses s’han presentat per al servei de neteja viària i recollida, transport i entrega de residus en el terme municipal d’Elx, el termini de la qual s’ha tancat a primeres hores de la vesprada d’ahir

Les empreses que concorren a la convocatòria són l’UTE (Unió Temporal d’Empreses) formada per Urbaser i FCC; Cespa (companyia de Ferrovial); Valoriza Medio Ambiente; i Entorno Urbano y Medioambiental S.L.

Aquest servei ix a licitació per 10 anys i amb un valor estimat de 327.424.148,66 euros. Entre les millores que s’incorporen figuren la modernització de tota la maquinària, la recuperació de l’escombratge diari, la incorporació del cinqué contenidor, la creació de punts nets a la ciutat i en les pedanies, brigades rurals i el control digital del servei.

L’alcalde d’Elx, Carlos González, va assenyalar en el seu moment que entre els objectius d’aquest nou servei està convertir Elx en una de les ciutats més netes d’Espanya.