RUTA MOTOTURÍSTICA “ELX OASI MEDITERRANI”

RUTA MOTOTURÍSTICA “ELX OASI MEDITERRANI”

Elx acull la huitena edició de la Ruta Mototurística “Elx Oasi Mediterrani” organitzada per Custom Milltom Elx, en col·laboració amb Visitelche. Aquesta ruta, que tindrà lloc dissabte que ve, 21 de setembre, farà un recorregut per Elx i les seues pedanies, amb l’objectiu de promocionar la ciutat, la seua cultura, gastronomia, història i tot el seu entorn

En aquesta edició participaran unes 600 persones amb tot tipus de motos, tant clàssiques com de carretera. No obstant això, la participació està oberta també a persones que no tinguen motocicleta, i que podran gaudir de concerts de Rock i passar un dia de convivència amb els/les moters/es.
El termini d’inscripció es manté obert fins al mateix dia de la celebració d’aquest esdeveniment, entre les 09.00 i les 10.45 hores al passeig de l’Estació.

La procedència és molt variada, amb inscrits de tota Espanya, com de València, Ciudad Real, País Basc, Múrcia, Granada, Almeria, Càceres, Catalunya, Alacant, Albacete, entre altres.

La ruta començarà a les 11.00 hores al passeig de l’Estació, i el retorn està previst a les 15.00, per a menjar.
Entre les 15.30 i les 22.30 hores, “The Jumpers”, “Steel Horse” i “Blacknight” tancaran amb brillantor, amb accés lliure a tot el públic, a la 8a Ruta Mototurística “Elx Oasi Mediterrani”.