Sanitat demostra amb un informe que s’intensificaren les fumigacions després de les pluges d’agost

Sanitat demostra amb un informe que s’intensificaren les fumigacions després de les pluges d’agost

L’Ajuntament d’Elx aconsegueix liderar una actuació conjunta amb els governs locals de Santa Pola i Alacant contra els mosquits

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Elx ha recordat que, després de les pluges de l’agost passat, les més abundants registrades en les últimes sis dècades en el citat mes, unit a les altes temperatures de jornades posteriors, va afavorir l’aparició de mosquits, però que el consistori il·licità va intensificar la fumigació per tot el terme municipal, com fa durant tot l’any quan les precipitacions són de gran importància.

Mariola Galiana, edil de Sanitat, així ho ha demostrat amb el informe de l’empresa concessionària de la fumigació. En aquest apareix com des del dia 21 d’agost fins al dia de hui han estat succeint les fumigacions en el territori d’Elx, mentres que Santa Pola les va iniciar el 30 i Alacant la setmana del 26, tal com reflecteix aquest text.

Galiana ha reconegut que aquesta proliferació de mosquits afecta “a tota la província d’Alacant, en especial a zones costaneres com Alacant, Elx i Santa Pola”, i ha destacat que la localitat il·licitana ha coordinat i liderat una actuació conjunta entre els governs locals de les tres ciutats després d’haver aconseguit contactar amb els seus homòlegs santapolers i alacantins.