Setmana Europa de l’Esport

Setmana Europa de l’Esport

El passeig de l’Estació d’Elx s’ha omplit aquest matí d’esportistes que han participat en les activitats organitzades amb motiu de la V Setmana Europea de l’Esport i que han comptat amb la presència del regidor de l’àrea, Vicente Alberola.

Entre les activitats desenvolupades, que han començat a les nou del matí, han estat ioga, zumba, bodycombat o floorball. La Unió Excursionista ha organitzat una marxa a peu de 12 quilòmetres amb eixida i arribada al Parc Municipal i el Club Patins d’Elx ha realitzat diferents exhibicions. Així mateix hi ha hagut exhibicions de patinatge artístic i hoquei sobre patins.

Per a aquesta vesprada estan programades activitats a la torre del Gall, a la Foia, des de les 17.30 fins a les 19.30, amb floorball i 3×3 de minibàsquet.

Vicente Alberola ha assenyalat que amb aquestes activitats esportives es pretén “conscienciar la població per a canviar a uns hàbits saludables amb exercici físic diari o desplaçaments en vehicles no contaminants”.