Visitelche promociona la nostra ciutat com a destinació a Suècia

Visitelche ha participat aquesta setmana en una jornada de treball desenvolupada a Estocolm, que ha reunit a més de 80 operadors turístics i professionals del sector de Suècia.

La jornada, organitzada per l’Oficina Espanyola de Turisme (OET) d’Estocolm, és una gran oportunitat per a mostrar als operadors turístics escandinaus l’oferta turística de la ciutat. Visitelche ha tingut l’oportunitat de fer una presentació de destinació, en la qual ha incidit en la promoció d’Elx com a destinació city break o d’escapada, a més de promocionar l’oferta turística global i productes específics com l’industrial, el congressual i d’esdeveniments, l’esportiu, el familiar, el cultural, el gastronòmic i el de naturalesa i aventura.

El mercat escandinau en la Costa Blanca és un mercat rellevant i, amb la seua participació en aquest tipus de trobades professionals, Visitelche té l’objectiu de convertir Elx en una destinació preferent per als i les escandinaves que visiten la nostra província.

L’aeroport d’Alacant – Elx té connexió amb 5 aeroports del país, i amb 20 ciutats del conjunt de països escandinaus.