Detingut després d’amenaçar a persones en via pública

Detingut després d’amenaçar a persones en via pública
  • Els requeridors passejaven pel pont de Canalejas quan l’implicat es va posar davant d’ells i va exhibir una navalla.
  • En ser interceptat pels agents, van tractar de calmar-lo, però va arremetre contra un d’ells.

El passat 25 d’octubre, sobre les 00.45, membres de la Brigada Nocturna es van dirigir al pont de Canalejas, on una parella que passejava pel lloc s’havia trobat amb un individu que es va col·locar davant d’ells i va exhibir una navalla.

Iniciada la cerca, va ser trobat en els voltants un individu que coincidia plenament amb les característiques aportades. L’implicat va rebre les indicacions dels agents amb evident hostilitat i no va fer cas als advertiments, no obstant això, després d’uns minuts van aconseguir calmar-ho, almenys aparentment. En ser preguntat per la possessió d’una arma blanca l’individu va negar el fet i va tornar a presentar una actitud violenta, va arremetre contra l’agent que anava a procedir a realitzar l’escorcoll de seguretat, i el va fer caure a terra, mentre exclamava “os voy a rajar”.

La ràpida intervenció d’un segon agent, que va immobilitzar i va reduir l’individu quan es tirava mà a una butxaca, va impedir que es consumarà cap lesió en impedir que fera ús la navalla. No obstant això, en ser traslladat al centre hospitalari en el vehicle policial, l’home de 48 anys, va continuar proferint amenaces i colps contra la mampara.