La VI Ruta de les Ermites del Camp d’Elx se celebrarà el 16 i 17 de novembre

La VI Ruta de les Ermites del Camp d’Elx se celebrarà el 16 i 17 de novembre

El Camp d’Elx serà un any més l’escenari de la Ruta de les Ermites que organitza l’Ateneu de la Policia Local en col·laboració amb l’Ajuntament i que se celebrarà els dies 16 i 17 de novembre

El regidor d’Esports i Pedanies, Vicente Alberola, el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, i el president de l’Ateneu de la Policia Local, Martínez Tenllado han presentat la sisena edició d’aquesta ruta que permet els participants conéixer el patrimoni cultural del Camp d’Elx.

Per a enguany s’espera la participació d’unes 300 persones de totes les edats.

Les inscripcions es poden realitzar fins al pròxim 14 de novembre i el preu d’aquestes és de 10 euros per al públic general, 5 euros per als socis i 6 per als xiquets.
Vicente Alberola ha explicat que es tracta d’un recorregut de prop de 60 quilòmetres amb el recorregut Elx- la Foia i la Foia-Elx. Serà precisament en l’IES de la Foia on els participants podran pernoctar abans de reprendre la seua ruta l’endemà.
Per la seua part, Ramón Abad ha destacat la importància d’aquesta prova: “una marxa que és l’exemple perfecte de la labor social que realitza el Cos de la Policia Local d’Elx al marge de garantir la seguretat de la ciutadania”.

Martínez Tenllado ha donat els detalls de la prova. “Es tracta d’una carrera no competitiva per a tots els públics. Una iniciativa una mica similar al Camí de Santiago, ja que repartim unes cartilles en les quals els participants posen el segell de cadascuna de les onze ermites que s’inclouen en la ruta. La prova no fa falta concloure-la en una edició”.
El president de l’Ateneu ha indicat que “no es tracta d’una prova religiosa, és més aïna una prova esportiva i cultural que ens permet gaudir del nostre patrimoni”.