L’alcalde s’uneix a la celebració de la verge del Pilar i assisteix al Festival de Jotes

L’alcalde s’uneix a la celebració de la verge del Pilar i assisteix al Festival de Jotes

 Carlos González agraeix la labor i el paper que exerceix el centre aragonés a la ciutat d’Elx

 

L’alcalde, Carlos González, la regidora de Festes, Mariola Galiana, la de Cultura, Marga Antón i membres de la Corporació Municipal, han assistit al Festival de Jotes organitzat pel Centre Aragonés d’Elx en el Gran Teatre amb motiu de la festivitat del Pilar que des de fa més de trenta anys delecta al nombrós públic assistent.

Durant prop de dues hores, els membres del centre aragonés han interpretat més de vint peces. El festival ha finalitzat amb unes paraules de l’alcalde en les quals ha agraït el paper que el centre aragonés exerceix a Elx i en les seues festes. “És molt destacable veure com els aragonesos d’Elx us esforceu, generació rere generació, per conservar els elements propis de la vostra identitat i cultura”, ha assenyalat González.

Després de l’acte, les i els assistents han assistit a un menjar de germanor en el restaurant Jardí Mil·lenni.