El Centre de Congressos acollirà el 28 de novembre la VIII edició del “Business Market”

El Centre de Congressos acollirà el 28 de novembre la VIII edició del “Business Market”

Eneko Knörr, Millor Business Àngel 2018 d’Espanya i Millor Inversor de 2019 del Nova York Summit, inaugurarà l’esdeveniment amb una conferència.

El VIII Business Market, fòrum d’inversió empresarial d’Elx, coordinat per l’Ajuntament i l’associació empresarial Jovempa, tindrà lloc en el Centre de Congressos dijous que ve 28 de novembre a partir de les nou del matí. L’objectiu de l’esdeveniment, posar en contacte a inversors amb start-ups i societats consolidades, majoritàriament de la comarca, per a la creació de sinergies que desemboquen en el capital necessari per a finançar els seus primers passos o aquells projectes de tipus innovador.

“Amb accions com el Business Market pretenem que l’emprenedoria i les empreses tinguen un paper fonamental a la ciutat, per a així consolidar-la com un enclavament empresarial, dinàmic i sostenible”, ha manifestat l’edil de Promoció Econòmica, Carles Molina, acompanyat pel membre de la junta directiva de Jovempa, Gerardo Salvador, i per l’organitzador i també membre de l’entitat, Julián Marín, els qui han detallat la programació, que comptarà amb la conferència oberta d’Eneko Knörr —Millor Business Angel 2018 d’Espanya i Millor Inversor de 2019 del Nova York Summit

La part professional de l’esdeveniment tindrà, a més de formació i una taula de debat a càrrec d’Ezequiel Sánchez (Binomi Ventures), David Mor (Grup Ifedes), Catalina València (KM Zero) o Ángel Buigues (Banc Sabadell), l’exposició dels projectes necessitats de finançament, procedents de diferents sectors i tipologia, davant inversors, directius i col·laboradors. El Business Market conclourà a les 14.00 hores, amb el lliurament de dos premis de 3.000 euros a les idees més brillants.

INSCRIPCIONS

 

FOLLETO 1 FOLLETO 2