Elx celebra el XIX aniversari de la declaració del Palmerar com a Patrimoni de la Humanitat

Elx celebra el XIX aniversari de la declaració del Palmerar com a Patrimoni de la Humanitat

L’Hort del Xocolater acull demà aquesta cita amb unes jornades per a conscienciar els més menuts i les més menudes de la importància de salvaguardar el llegat cultural

Amb motiu del XIX aniversari de la declaració del Palmerar com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, l’esplanada de l’Hort del Xocolater acollirà demà a les 11.30 hores una jornada amb l’objectiu de conscienciar els més menuts i les més menudes de la importància de salvaguardar el llegat cultural, com a futurs ciutadans i ciutadanes de la ciutat verda, Elx 2030. A la trobada assistirà l’alcalde d’Elx, Carlos González, acompanyat pels edils de Palmerar, Cultura, Medi Ambient i membres de l’Equip de Govern.

A l’esdeveniment estan cridats a participar col·legis i associacions de mares i pares d’alumnes (AMPA) d’infantil i primària d’Elx, alcaldes pedanis, ens festers, associació de veïns, agents agraris i al públic en general.

Gràcies a la col·laboració de l’Associació de Belles arts d’Elx (ABAE) xiquets i xiquetes podran gaudir de contacontes, tallers de pintura, taller de palma blanca, enfilar-se a la palmera infantil, entre altres activitats.

 

 

Aniversario palmeral