Elx es converteix en la capital europea del “Seven” amb la celebració del cinqué Torneig Internacional de Rugbi 7

Elx es converteix en la capital europea del “Seven” amb la celebració del cinqué Torneig Internacional de Rugbi 7

El campionat il·licità, que se celebra els dies nou i deu de novembre, i que reuneix a més de 350 persones, compta amb la participació dels equips nacionals d’Anglaterra, França, Irlanda, Rússia, Escòcia i Espanya, entre altres.

El regidor d’Esports assenyala les millores de l’esdeveniment respecte a anys anteriors en el qual els i les participants tindran tots els serveis que precisen durant el torneig.

L’estadi José Díez Iborra de la Ciutat Esportiva serà l’escenari on es desenvoluparà aquest cap de setmana la V edició del Campionat Internacional de Rugbi 7, que portarà a Elx les principals seleccions nacionals absolutes d’Europa, tant masculines com femenines. Un total de 320 esportistes participaran en aquesta trobada segons ha explicat el regidor d’Esports, Vicente Alberola, aquest matí en roda de premsa, qui ha informat que “enguany com a novetat s’han millorat les condicions dels i de les participants, durant els partits, en la zona exclusiva d’estada, en la qual estaran tots els serveis que precisen durant el torneig”.

A la presentació també han assistit el cap de secció d’esports, José Francisco Aldeguer; el president de la Federació Valenciana de Rugbi, José Luis López; i el team manager de l’organització, Keith Chatman.

Per part seua, Keith Chatman, ha assenyalat que “és un torneig que ens prenem amb molta serietat” i ha afegit que preveuen tornar l’any que ve a Elx, una ciutat en la qual se senten molt acollits.

Així mateix, López ha indicat que el lloc per a la competició és idoni amb unes bones infraestructures, i ha agraït a l’Ajuntament i als patrocinadors la seua implicació amb el torneig.

Quant a la importància del turisme a la ciutat, Aldeguer ha destacat que el que busquen és que la gent identifique Elx amb aquest esport amb la finalitat de posicionar el municipi en l’escena esportiva internacional.

La competició, organitzada per l’Ajuntament d’Elx i el Club Esportiu Rugbi L’Alcudia, reunirà en la modalitat olímpica del rugbi a díhuit equips. Cada selecció està composta per uns 12 esportistes com a mínim i 4 tècnics/ques.

En categoria masculina participaran els combinats d’Espanya, Rússia, Anglaterra, Alemanya, Escòcia, Irlanda, França, la Xina, Itàlia, Gal·les, Portugal i la selecció de Viator Barbarians. En dones competiran Espanya, França, Polònia, Irlanda, Bèlgica i Anglaterra. En total es disputaran 52 partits entre el divendres i el dissabte, des de les nou del matí fins a les huit de la vesprada de forma ininterrompuda. Les persones interessades podran adquirir la seua entrada en taquilla per un preu únic de 15 euros.

Per a informació a prop dels horaris punxa en Torneig Internacional Elx 7s 2019 (Horaris).

thumbnail_Cartel Elche 7s 2019 - femenino - DIGITAL-01-01