Festes presenta una programació nadalenca carregada de novetats

Festes presenta una programació nadalenca carregada de novetats

L’element més destacable serà la instal·lació d’un mercat tradicional al passeig de l’Estació, amb productes típics, atraccions i una pista de gel.

La programació nadalenca de l’Ajuntament d’Elx ve carregada de novetats per enguany. Així ho ha anunciat la responsable de l’àrea de Festes, Mariola Galiana, qui ha assegurat que les activitats hivernals propostes per la Regidoria sorprendran grans i xicalla del municipi. Les activitats es podran consultar tant en paper com en l’aplicació per a telèfon intel·ligent ‘Viva las fiestas’.

La creació d’un gran mercat tradicional amb dolços i productes típics nadalencs al passeig de l’Estació serà l’element més destacable, que comptarà amb tallers de manualitats, atraccions, una pista de patinatge sobre gel, un arbre de sis metres i la casa del Pare Noel. En concret, les atraccions estaran disponibles a partir del dia 6 de desembre, el mercat s’inaugurarà el 20 i la casa del Pare Noel s’obrirà els dies 22, 23, i 24. Aquest personatge que arribarà a Elx mitjançant una desfilada que transcorrerà des de la plaça de l’Algeps fins a la de Baix, on l’alcalde, Carlos González, li entregarà les claus de la ciutat perquè puga efectuar el lliurament dels regals a tota la xicalla il·licitana.

Paral·lelament, pobladors d’Elx muntarà el seu pesebre vivent el 25 i 29 de desembre i el 6 de gener al Parc Esportiu, la cartellera dels cinemes Odeon estarà enfocada al públic infantil i s’instal·larà a la plaça del Congrés Eucarístic una bola de cristall amb neu de set metres, a l’interior de la qual es podrà accedir.

Galiana, que ha agraït als ens festers implicats el seu suport per a engrandir aquestes dates entranyables, ha recordat que divendres que ve, 29 de novembre, a les 19.00 hores, es produirà l’encesa de l’enllumenat extraordinari a la plaça de Baix, amb un concert a càrrec de l’Escolania del Misteri. “Hem millorat i incrementat l’enllumenat, l’hem estés a altres zones de la ciutat i de les pedanies”, ha dit l’edil, qui ha explicat que “l’objectiu de la programació és que tots ens sentim units i tinguem la calidesa del Nadal”.

Programació Nadal.