La regidora de Cultura dona suport a Informació TV pel seu X aniversari

La regidora de Cultura dona suport a Informació TV pel seu X aniversari

Marga Antón assisteix al concert de l’orquestra ADDA Simfònica organitzat pel canal de televisió a l’Auditori Provincial, amb motiu de la seua dècada en antena.

La regidora de Cultura, Marga Antón, ha donat suport a Informació TV en la celebració del seu X aniversari, i ha felicitat el mitjà per “el bon gust en l’elecció del concert; un “concertàs” i regal per a tots el públic”, organitzat a l’Auditori Provincial per a commemorar l’efemèride.

Antón, que ha representat l’Ajuntament il·licità en l’esdeveniment, destaca d’Informació TV “el seu constant esforç per a oferir diàriament notícies contrastades i veraces, fonamental per a avançar en la nostra democràcia i per a vertebrar la nostra província”.

El concert amb el qual Informació TV ha volgut compartir amb els alacantins i les alacantines la seua dècada en antena, ha sigut a càrrec de l’orquestra ADDA Simfònica, dirigida per Josep Vicent, que ha interpretat peces de Manuel de Falla, Ravel, Dvorak, Beethoven, Txaikovsky i Stravinski.

A més, el canal de televisió va disposar en el vestíbul de l’Auditori un recinte que simulava els seus diferents platós, i donava els espectadors l’oportunitat d’experimentar què se sent en formar part de l’equip.