La regidoria de comerç presenta el Mercat del Disseny i Creativitat per a donar visibilitat a la petita empresa

La regidoria de comerç presenta el Mercat del Disseny i Creativitat per a donar visibilitat a la petita empresa

El regidor Felip Sànchez, acompanyat per l’organització de l’esdeveniment, explica que es tracta d’un mercat de productes artesanals, on també tindran lloc tallers nadalencs per a tota la família.

L’edil de Comerç, Felip Sànchez, i l’organització de l’esdeveniment (Helena Calvo i Alejandro Cerezola), han presentat la quarta edició del Mercat del Disseny i Creativitat amb el qual pretenen donar visibilitat al xicotet comerç i dinamitzar el centre de la ciutat.

El mercat tindrà lloc al Centre de Congressos i donarà començament el 29 de novembre, de 17.00 a 22.00 hores; continuarà el dia 30, de 10.30 a 22.00; i arribarà a la seua fi l’1 de desembre, de 10.30 a 14.00.

Durant aquests dies els il·licitans i les il·licitanes tindran a la seua disposició estands on trobaran tot tipus de productes artesans, des d’articles de decoració fins a llibres o productes gurmet.

A més, també s’han preparat una sèrie de tallers nadalencs gratuïts pensats per a tota la família. I altres activitats com una masterclass de “Xmas Makeup” impartida per la maquilladora Pau Segelles, un contacontes o un taller d’aquarel·la titulat “On està la lluna?”. Cal recordar que per a poder realitzar aquests tallers es requereix la inscripció 45 minuts abans d’aquests.

Sànchez ha insistit que “cal fer que en aquest moment la gent puga conéixer comerços que d’una altra forma no descobririen, veure què és el que ofereix la petita empresa i diferenciar-lo del producte de les grans cadenes comercials”.

Així mateix, Calvo i Cerezola han recordat que aprofitant que les dates coincideixen amb el Black Friday es realitzaran descomptes en els articles i ofertes personalitzades.