L’Ajuntament concedeix de nou les ajudes per al retorn per Nadal de joves que treballen en l’estranger

L’Ajuntament concedeix de nou les ajudes per al retorn per Nadal de joves que treballen en l’estranger

El portaveu de la Junta de Govern Local, Héctor Díez, ha anunciat que l’Ajuntament d’Elx ha tornat a convocar les ajudes individuals destinades a sufragar part de les despeses de desplaçament realitzats a Elx amb motiu de les vacances de Nadal per joves il·licitans/es que treballen i resideixen fora d’Espanya.
Aquestes ajudes es tornen a concedir un any més i per a aquestes es destina una partida de 15.000 euros. L’import serà de 100 euros per persona.

“Els beneficiaris d’aquestes ajudes seran joves il·licitans i il·licitanes de 18 i 35 anys que treballen a l’estranger i que el seu últim empadronament a Espanya haja sigut a Elx”, ha assenyalat Díez, qui ha afegit que “aquestes ajudes es poden sol·licitar del 16 de desembre fins al 15 de gener de 2020 i serà requisit indispensable acreditar la residència en país estranger i adjuntar un contracte de treball siga per compte d’altri o autònom”.

La sol·licitud, juntament amb la documentació requerida, es presentarà en qualsevol de les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC) o per certificat electrònic a través de registre telemàtic.