L’Equip de Govern dona suport a les reivindicacions de Càritas per a les persones sense llar

L’Equip de Govern dona suport a les reivindicacions de Càritas  per a les persones sense llar

Membres de l’organització benèfica lligen un manifest a la plaça de Baix per a conscienciar sobre els greus problemes que pateixen a Espanya 40.000 persones que han perdut la seua casa

L’equip de Govern de l’Ajuntament d’Elx, representat pel regidor d’Igualtat i Drets Socials, Mariano Valera, i els regidors de Comerç, Felip Sànchez, i Esports, Vicente Alberola, i membres de la Corporació Municipal han donat suport a aquest matí a Càritas durant la lectura del manifest “Ningú sense Llar” que ha tingut lloc a la plaça de Baix.

En aquesta activitat han participat diverses persones de l’organització benèfica que han perdut la seua llar, algunes de les quals, com Francisco Férez, han relatat davant el públic els problemes que ha patit en quedar-se sense casa. “Posar cara i rostre és el primer pas per a contribuir a una societat més inclusiva que no deixe en els marges cap ésser humà”, assenyala el manifest.

Els i les assistents a l’acte han guardat un minut de silenci i membres del grup “Una altra Dansa” també han donat suport a les reivindicacions de Càritas amb un ball. L’organització benèfica pretén amb aquesta acció donar visibilitat els problemes que pateixen les 40.000 persones que manquen d’un sostre actualment a Espanya.

Aquesta activitat ha conclòs amb la intervenció de la presidenta de Càritas, Mari Carmen Martínez, i del regidor d’Igualtat, qui ha assenyalat que “tenim el repte de treballar junts i juntes en la prevenció perquè una vida digna és l’única que possibilita eixir de l’exclusió i la pobresa”.