Una empresa de seguretat alimentària i una startup d’elaboració de snacks fregits, guanyadores del Business Market

Una empresa de seguretat alimentària i una startup d’elaboració de snacks fregits, guanyadores del Business Market

Oscillum Biotechnology i Boniafit aconsegueixen els premis als millors projectes presentats en la VIII edició de l’esdeveniment celebrat aquest matí en el Centre de Congressos

Aquest matí s’ha celebrat la VIII edició de l’esdeveniment Business Market en el Centre de Congressos amb l’objectiu de promoure la trobada entre emprenedors i inversors, així com afavorir les relacions empresarials potenciant sinergies i aliances estratègiques.

Els guanyadors d’enguany han sigut Oscillum, una empresa d’I+D+i en el sector agroalimentari l’activitat de la qual se centra en el desenvolupament de productes per a la seguretat alimentària, i Boniafit, una startup de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, la qual ha innovat en el procés d’elaboració de snacks fregits.

Els premis estan dotats amb 3.000 euros cadascun, aportats per l’Ajuntament, i el lliurament, en finalitzar la trobada, ha comptat amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina.

La jornada ha comptat amb la conferència d’Eneko Knörr, Millor Bussines Angel 2018, i la taula de debat “Claus de la inversió corporativa” amb les ponències d’Ezequiel Sánchez, soci director de Binomio Ventures, David Mor, soci director de Grupo Ifedes, Catalina Valencia, Community Lead en KMZero food Innovation Hub, Gerardo Salvador, soci de Seinon Solutions SL i Ángel Buiges, Bstartup Advisor.