Detingut per tràfic de drogues

Detingut per tràfic de drogues

● El conductor d’una furgoneta va fer cas omís a l’ordre de detenció del vehicle, va reduir la velocitat i va llançar bossetes per la finestreta.

● Va ser necessari interceptar-lo per obligar-lo a parar, i es va trobar cocaïna i gran quantitat de diners a l’interior del vehicle.

El dia 10 de desembre, sobre les 05.30, components de la Brigada Nocturna de Policia Local van donar l’alt a una furgoneta en els voltants del barri de Portes Encarnades, amb la intenció de realitzar una comprovació rutinària de documentació i vehicle.

El conductor va fer cas omís de l’alt policial i es va incorporar a un vial de servei, per la qual cosa va haver de ser requerit de manera més insistent, es va limitar a baixar la velocitat. La patrulla va observar com l’implicat tirava diversos embolcalls per la finestreta, la qual cosa unit a l’actitud mostrada, va derivar en la detenció del furgó creuant el vehicle policial.

Els agents actuants van confirmar ràpidament que els elements llançats eren bossetes que contenien el que semblava cocaïna, i a l’interior del vehicle en van trobar més. El detingut, un home de 37 anys, portava quasi 3.000 euros en moneda fraccionada i aproximadament 25 grams de substància estupefaent.

El detingut per un presumpte delicte de tràfic d’estupefaent, va ser traslladat a dependències policials i el vehicle va ser immobilitzat i posat a disposició judicial.