Política de Majors i Participació Ciutadana presenten la seua programació d’activitats nadalenques

Política de Majors i Participació Ciutadana presenten la seua programació d’activitats nadalenques

El prerraïm se celebrara el dia 30, de 18.00 a 21.00 hores, al Centre Cívic Bailongo

La Torre del Gall, a la Foia, serà l’epicentre de la nit de Cap d’Any en la pedania il·licitana, amb una festa especial

Com és habitual cada any, les Regidories de Política de Majors i Participació Ciutadana, dirigides totes dues per Puri Vives, han presentat la seua programació per a les festes nadalenques de 2019.

En concret, la tercera edat del municipi podrà gaudir del tardeo prerraïm, que se celebrarà el 30 de desembre, de 18.00 a 21.00 hores, al Centre Cívic Candalix. L’esdeveniment comptarà amb música en directe, raïm de la sort i un berenar per a les persones assistents. Així mateix, l’última nit de l’any també tindrà lloc, als centres socials amb dansa per a majors (Francesc Cantó, Bailongo-Candalix, Altabix, Palmerars, la Baia, Perleta…), balls de nit de Cap d’Any, des de les 23.00 fins a la 01.00, aproximadament.

A més, també hi haurà balls especials per Nadal, als centres socials d’Altabix, Palmerars, Francesc Cantó, Victoria Kent, Candalix i Perleta, des de les 17.00 fins a les 20.00 hores. I, al gener, el dia del tortell de Reis, de 22.00 fins a la 01.00.

Activitats a les pedanies
Participació, per part seua, ha programat cantacontes, tallers i espectacles a la Marina, Torrellano, la Vallverda, l’Altet, Matola i la Foia, amb l’aspiració que en anys successius, ha afirmat l’edil, aquestes activitats “es traslladen a la resta de pedanies”.

Tal com ha explicat Vives, a la Marina, la Regidoria patrocina la caseta del Pare Noel, organitzada per l’Associació de Veïns Pinomar, que estarà oberta el 22 de desembre, d’11.00 a 20.00 hores, al centre social. A Torrellano es duran a terme una sèrie de tallers i un cantacontes inspirat en l’univers de Frozen el pròxim dia 21, des de les 10.00 fins a les 12.00 hores. A la Vallverda, a la plaça de l’Església, el 24 de desembre, de 12.00 a 13.00 hores, s’efectuarà el cantaconte ‘Nadal exprés’, mentre que a l’Altet se celebrarà a la plaça Major el 22 de desembre, de 18.00 a 19.00 hores.

A Matola, el 22, de les 12.00 a les 13.00 hores, es realitzarà el cantacontes ‘Zambullina i Calambraza’. I, a la Foia, amb motiu del cap d’any, se celebrarà un esdeveniment especial a la Torre del Gall, amb animació musical, canó de serpentines, il·luminació, tallers i, després de les campanades, es repartiran suïssos amb xocolatines.